Get All Updates on your WhatsApp "Send ADD to 9669308080"

(12th Nov) Amazon Quiz Answers – Win GoPro Hero 7 & Seagate 5TB Hard Disk

Amazon App Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Today QuizTime Contest’ In Which users have to answer 5 or 6 questions & stand a Chance to Win Awesome Prizes for absolutely FREE.

Amazon Quiz Today Rules

Date:- 12th November

Time:- 8 Am to 12 PM

Prize:- Win GoPro Hero 7 & Seagate Backup Plus 5TB HDD

Winner Announcement:- 30th November 2019 (Amazon Team will contact the Winners personally through Email or Text SMS)

Also, Amazon will post the Winners Names on QuizTime page on 30th November 2019.

How to Play Amazon QuizTime Today & Win Prices?

1- Firstly Download Amazon App or Update the App

2- Open Amazon App & Login

3- Search Quiz & Click on Funzone

amazon app funzone

4- Click On The Quiz Banner & Click on “Start” Button

amazon quiz answers today

5- Now 5 Questions Shows Up Everyday, You have to Give Right Answers To All These Questions

6. After Giving Right Answers, You Will Be Selected For Lucky Draw.

2 Winners Will Be Selected & Get a Chance to Win – Based On Luck.

Amazon Quiz Answers Today – Win GoPro Hero 7 | 12th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek Orthodox Christian church, later an Ottoman imperial mosque & now a museum?

Answer   Istanbul, Turkey


Question 2 – Which of the following awards is NOT associated with the area of sports?

Answer – Norman Borlaug award


Question 3 – In terms of area, which one of the following Indian states has the most comprehensive coverage of forest?

Answer – Madhya Pradesh


Question 4 –  In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand Geoff Allott hit memorable innings which remained 101 minutes

Answer – 0


Question 5 –  ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a movie?

Answers – Amitabh Bachchan

Great! You Eligible to Win & It Will Be Anounced on 30th November 2019

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers

Answer the Questions & Stand a Chance To Win Seagate 5TB Hard Drive

Question 1 – Which Of These Products Does Seagate NOT Make?

Answer – Airplanes


Question 2 – The Seagate Backup Plus Ultra touch Range Of Hard Drives Come With Built-In Password Protection.

Answer – TRUE


Question 3 – Seagate Backup Plus Ultra Touch Hard Drives Come With _____ Service, Which Helps Recover Data In Case Of Any Accidental Data Loss.

Answer – Seagate Rescue


Question 4 – The Backup Plus Ultra Touch Hard Drives Come In A Stylish Case With A _______ Finish.

Answer – Woven Fabric


Question 5- All Seagate Backup Plus Hard Drive Products Come With ______ Of Manufacturer Warranty.

Answer – 3 Years

Great! You Eligible to Win & It Will Be Anounced on 30th November 2019


Amazon Festive Riddles – Solve & Win

Solve the Riddles & Stand a Chance To Win Rs 50000 Amazon Pay Balance

Question 1 – Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer – A Match Stick


Question 2 – Round and round, never off the ground. What am I?

Answer – Chakri / Chakra / Zamin Chakkar


Question 3 – I can be cracked, made, told, & played. What am I?

Answer – A Joke


Question 4 – I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer – Rocket Firecracker


Question 5- Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer – Flower Pot [Anaar]

Great! You Eligible to Win & It Will Be Anounced on 30th November 2019

Amazon Festive Riddles – Solve & Win

Solve the Riddles & Stand a Chance To Sony 5.1 Home Theater System

Question 1 – To Throw Me, You did Prefer A Crowd. What Am I?

Answer – A Diwali Party


Question 2 – I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?

Answer – Mirror


Question 3 – I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I?

Answer – Paint


Question 4 – I Can Be Drap In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati & Maharashtrian. What Am I?

Answer – A Saree


Question 5- Whoever Makes It, Tells It Not Whoever Takes It, Knows It Not & Whoever Knows It, Wants It Not.

Answer – Fake Currency

Great! You Eligible to Win & It Will Be Anounced on 30th November 2019

Amazon Festive Riddles – Solve & Win

Solve the Riddles & Stand a Chance To Win 24k Gold Bar

Question 1 – What Gets Wetter As It Dries?

Answer – A Towel


Question 2 – A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?

Answer – Sugar


Question 3 – What Begins With T Ends With T And Has T In It?

Answer – A Tea Pot 


Question 4 – What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?

Answer – A Clock


Question 5- I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?

Answer – A Deck Of Cards

Question 6- A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I?

Answer – Rangoli

Great! You Eligible to Win & It Will Be Anounced on 30th November 2019

Amazon Festive Riddles – Solve & Win

Solve the Riddles & Stand a Chance To Win OnePlus 7T Pro

Question 1 – I Eat, I Live. I Breathe, I Live. I Drink. What Am I?

Answer – Fire


Question 2 – I Am Tall When Young And Short When I Am Old. What Am I?

Answer – A Candle


Question 3 –I Weight Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In, I Make The Bucket Lighter. What Am I?

Answer – A Hole


Question 4 – I Have Notes That Are ‘Top’, ‘Heart’ And ‘Base’. What Am I?

Answer – A Perfume


Question 5- I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I?

Answer – Charcoal

Great! You Eligible to Win & It Will Be Anounced on 30th November 2019

Amazon Quiz Answers Today – Win Oppo Reno 2 F | 10th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was founded in 1936?

Answer   Jim Corbett National Park


Question 2 – In 2011, which country received a Formula 1 race for the first time?

Answer – India


Question 3 – Punjab is also called ‘The Land of Five Glasses of water’. Which of these is NOT a river that flows through the region of Punjab?

Answer – Tapti


Question 4 – Which country has recently approved the sale of a home-grown drug that is expected to rid Alzheimer’s?

Answer – China


Question 5 – What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is deemed unplayable by the batsman in cricket?

Answers – A jaffa

Amazon Quiz Answers Today – Win Fujifilm X-T100 Mirrorless camera | 9th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, & matchsticks & using natural pigments. It is designated by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?

Answer   Bihar


Question 2 – Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of _____?

Answer – Theater


Question 3 – A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir, & Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to search these 3 national parks?

Answer – Madhya Pradesh


Question 4 – Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation)?

Answer – Singapore


Question 5 – The book ‘281 & Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answers – VVS Laxman

Amazon Quiz Answers Today – Win Fujifilm X-T100 Mirrorless camera | 8th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938

Answer   Rs 5


Question 2 – Which of the following is NOT a gem-stone?

Answer – Marble


Question 3 – The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ________

Answer – Ramtanu Pandey


Question 4 – Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?

Answer – Film Direction


Question 5 – The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Answers – Marvel Comics

Amazon Quiz Answers Today – Win Rs 5000 Pay Balance | 7th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, & is the only person to win the Nobel prize in 2 different scientific fields. She was born on this day 7 November 1867.

Answer   Marie Curie


Question 2 – In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be reached by car?

Answer – Norway


Question 3 – Which of the following acids is used in a battery?

Answer – Sulphuric acid


Question 4 – If you compete in a race & overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Answer – 4th


Question 5 – In the international Morse code, which the English alphabet is represented by the shortest/least code, a single dot?

Answers – E

Amazon Quiz Answers Today – Win Samsung Galaxy Note 10 | 6th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?

Answer   England


Question 2 – The Red Square has held the central square of which Russian city?

Answer – Moscow


Question 3 – Indian field hockey team newly qualified for the Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?

Answer – Moscow Olympics, 1980


Question 4 – What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?

Answer – 52 Seconds


Question 5 – The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country?

Answers – France

Amazon Quiz Answers Today – Win ₹25000 | 4th November (8 AM – 12 PM)

Question 1 – This American actor won the Oscar for best actor in a chief role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today.

Answer   Matthew McConaughey


Question 2 – Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The Moon


Question 3 – A Megagon is a polygon with _____ sides. 

Answer – 1 Million


Question 4 – Who composed the famous classical music melody Fur Elise?

Answer – Beethoven


Question 5 – Where is Fort William located in India?

Answers – Kolkata

Amazon QuizTime Contest Terms & Conditions

1- This Contest will commence on 20th October 2019 From 8 AM (IST) To 12:59 PM (IST)

2- You must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App in order to participate in the contest.

3- If you answer all the quiz questions correctly, you will be qualified to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered the questions correctly.

4- The draw of lots will be taken out during the Contest Period for the questions & a total of 2 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

5- The declared 2 lucky winners will be eligible for winning Rs 25000 Pay balance

Please Share Love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

This Post Has One Comment

  1. I am continuously looking online for ideas that can benefit me. Thank you!

Leave a Reply

Close Menu